Activiteiten

Impressie kerstmarkt op het Augustinianum

Op vrijdag 21 december 2018 was SAS aanwezig op de kerstmarkt op het Augustinianum in Eindhoven. De leerlingen hebben op allerlei mogelijke manieren geld ingezameld voor drie goede doelen, waarvan SAS er een is.
SAS heeft enkele keren een presentatie gehouden en vooral het concrete doel aangegeven: microscopen en sport- en spelmateriaal voor de scholen en internaten. Het was een heel gezellige dag en de leerlingen hebben hard gewerkt om er een succes van te maken. We bedanken hen alvast hartelijk!
Na de kerstvakantie vernemen we het resultaat.

2018 12 21 Kerstmarkt Augustianum 1 

2018 12 21 Kerstmarkt Augustianum 2Acties leerlingen Augustinianum, Eindhoven 21 dec 2018

Op vrijdag voor de kerstvakantie zijn we als bestuur traditiegetrouw aanwezig op de kerstactie van het Augustinianum. De kerstactie komt ook dit jaar weer voor een deel ten goede aan SAS. Leerlingen zetten zich in om geld te verzamelen voor microscopen voor het practicumlokaal biologie, sportmateriaal (vooral goede voet- enbasketballen) en spelmateriaal voor de leerlingen op de internaten. Met een kleine vrijwillige bijdrage kunt u helpen aan het verbeteren van schoolinventaris in Papua. 

Helpt u mee?
IBAN NL93 RABO 0350 7272 95
t.n.v. Stichting S.A.S
E-Mail secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


SAS is enorm nauw verbonden met het Augustinianum, school voor havo/vwo in Eindhoven. Beide organisaties hebben dezelfde naamgever, namelijk Augustinus. Mgr. Piet van Diepen osa werkte zelf eind jaren ´50 op het Augustinianum en toen hij het SAS oprichtte benaderde hij oud-collega´s en oud-leerlingen met het verzoek of zij bestuurslid wilden worden.

Vanaf de start van SAS organiseert het Augustinianum jaarlijks een actie om geld in te zamelen voor SAS. Leerlingen dragen op die manier bij aan onderwijs voor hun leeftijdgenoten in Papua. In 2008 zijn twee leerlingen van de school met enkele bestuursleden op bezoek geweest in Papua en konden zij met eigen ogen zien wat er met het geld gebeurt dat zij inzamelen.


Stichting Augustinianum Sorong

Financiën, Donatie & Lijfrente 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.